Publicat: 30 Octombrie, 2017 - 15:18

În perioada 1 – 30 noiembrie 2017, Muzeul Național Brukenthal organizează concursul de creativitate pentru copii „Spune o poveste în Palatul Brukenthal!”.

Deoarece timp de zece ani (2007 – 2017), instituția noastră a desfășurat mai multe campanii de popularizare informativă în care s-a spus povestea lui Samuel von Brukenthal (campania de branding), a soției lui, Sophia (proiectul „În căutarea Sophiei”), a Palatului Brukenthal (campania „White Palace – Dark Story”), a motanilor Antonello și Donatello care locuiesc în palat (campania „I love Brukenthal”) și a ceasului de buzunar al baronului (program „Bicentenar Brukenthal 2017”), credem că a venit timpul să ascultăm, la rândul nostru, povestitorii cu cea mai vie imaginație – copiii.
Având ca sursă de inspirație imaginea de afiș a concursului, în care se regăsesc Samuel și Sophia von Brukenthal, palatul, ceasul și motanii, ne adresăm părinților să trimită poveștile copiilor lor pe adresa Muzeul Național Brukenthal, Piața Mare, Nr. 4-5, Sibiu, 550163, cu mențiunea Pentru Concursul „Spune o poveste în Palatul Brukenthal”.
Regulamentul de concurs poate fi accesat la: http://www.brukenthalmuseum.ro/index2.php/ro/stire/552