28 septembrie 2021

Conducere nouă la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La sediul Jandarmeriei Mehedinţi a avut loc luni, 13 septembrie a.c., ceremonia de predare-primire a comenzii şi a drapelului de luptă al unităţii, între locotenent-colonelul Vasile NICOLAE şi colonelul Adrian ZANFIR.

Locotenent-colonelul Vasile NICOLAE a predat comanda unităţii după ce a exercitat, prin împuternicire, funcţia de inspector şef, în perioada septembrie 2020-septembrie 2021.

În conformitate cu Ordinul Inspectorului General al Jandarmeriei Române, începând cu data de 10.09.2021, colonelul Adrian ZANFIR a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de inspector şef.

Activitatea s-a desfăşurat în prezenţa domnului colonel Alexandru TOBĂ, împuternicit adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române, a ofiţerilor specialişti din judeţele învecinate şi a colectivului unităţii.

Domnul colonel Adrian ZANFIR este absolvent al Institutului Militar de Infanterie ,,Nicolae Bălcescu”. Din anul 2006 îşi desfăşoară activitatea în cadrul structurii de ordine publică, iar din anul 2007 este Şeful Serviciului Ordine şi Siguranţă Publică.

Acesta a precizat că, împreună cu întregul efectiv al unităţii, îşi propune să reprezinte Jandarmeria Română ca o instituţie sigură si credibilă, aflată în slujba legii şi a cetăţeanului.

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN MEHEDINŢI
Compartimentul Informare Relaţii Publice şi cu Publicul