Publicat: 20 Septembrie, 2013 - 17:47

Conducerea interimară a Jandarmeriei Suceava a fost preluată, vineri, de colonelul Iulian Iacob, în condiţiile în care generalul de brigadă dr. Eugen Şalar, care a ocupat funcţia de inspector-şef începând cu anul 2005, a fost trecut în rezervă prin decret al preşedintelui României.

Vineri, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava – Cătălin Nechifor, a prefectului judeţului Suceava – Florin Sinescu şi a şefului Direcţiei Cabinet din cadrul
Inspectoratului General al Jandarmeriei Române – colonel Constantin Ştefan, a avut loc festivitatea de trecere în rezervă a generalului de brigadă dr. Eugen Şalar, care a ocupat funcţia de inspector şef începând cu anul 2005, şi activitatea de predare-primire a conducerii instituţiei.

Eugen Şalar a fost trecut în rezervă prin decret al preşedintelui României, pentru îndeplinirea condiţiilor legale de vârstă prevăzute de lege, iar conducerea instituţiei va fi asigurată de primul adjunct al inspectorului-şef, colonel Iulian Iacob, până la ocuparea postului prin concurs.