29 iunie 2022

Conducerea PMP respinge demersurile FOSTULUI preşedinte Cristian Diaconescu

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Conducerea Partidului Mişcarea Populară (PMP) aleasă democratic şi statutar, în congresul din data de 19.02.2022, se delimitează categoric şi respinge demersurile FOSTULUI preşedinte Cristian Diaconescu. Pseudo-şedinţa organizată în data de 20 martie 2022, la Braşov, nu are niciun efect asupra funcţionarii şi organizării filialelor PMP din ţară.

Conducerea legitimă a PMP recunoaşte doar structurile statutar alese ale filialelor PMP şi validate prin votul acordat în forurile superioare de conducere ale PMP, conform Statutului partidului.

Singura conducere a PMP Prahova recunoscută statutar, cu drept de reprezentare în faţa membrilor şi a instituţiilor, este cea validată prin Hotărârea CEN nr. 45 din 13 noiembrie 2021, cu preşedinte ales pe dna. Nicoleta Cătălina Bozianu.

PMP îşi continuă activitatea de partid şi propriile proiecte naţionale, asumate de la înfiinţare, fără a fi perturbat de intenţiile unor FOŞTI membri de a dezechilibra PMP – al treilea partid la nivel naţional ca membri aleşi în administraţia publică locală, ca urmare a alegerilor locale din 27 septembrie 2020.

Preşedinte PMP Eugen Tomac
Sediul central: Municipiul Bucureşti, Sector 1, Strada Nicolae lorga nr.11;
email: secretariat@pmponline.ro înregistrat în Registrul partidelor politice la poziţia 62, prin decizia 30OEC din dosarul 25684/3/2013. Tribunalul Bucureşti, Secţia a V-a civila
www.pmponline.ro