Publicat: 26 Iulie, 2018 - 11:05
Share

Participarea USH Pro Business la Conferința Concluzii – Modulul I al proiectului ”Servicii integrate de export pentru IMM-urile din România”

În cadrul Conferinței Concluzii – Modulul I al proiectului ”Servicii integrate de export pentru IMM-urile din România”, USH Pro Business a prezentat experiența sa în domeniul susținerii exporturilor atât sub aspectul internaționalizării ca  Centru de Afaceri pentru Export, cât și al inovării ca Centru de Transfer Tehnologic.

    De asemenea a fost evidențiată implicarea centrului în dezvoltarea de clustere de export, dintre care două activează în domeniul produselor ecologice (Bio Concept Valea Prahovei și Bio Danubius) și unul în domeniul produselor de mobilă (Danube Furniture Cluster).

    În cadrul manifestării, USH Pro Business a pledat pentru ideea de a dezvolta Centre de Afaceri pentru Export la nivelul tuturor regiunilor de dezvoltare ale României dar și pentru o implicare academică universitară în dezvoltarea acestor centre pornind de la experiența acumulată de centrul nostru. În cadrul evenimentului atât Clusterul Bio Concept Valea Prahovei precum și alți exportatori au prezentat produselor lor .

    ”Prin Centrul de Afaceri pentru Export, USH Pro Business va oferi în viitor  servicii integrate de export după modelul programului Elvețiano – Român și pentru alte domenii decât mobila sau produsele ecologice, contribuind astfel la replicarea acestor inițiative. Se au  în vedere inițiative  de stimulare a exporturilor  în domenii precum structuri  în construcții din lemn, metal sau PVC, produse ale industriei textile, produse și servicii ale industriilor creative, ș.a.” a declarat Costin Lianu, director general USH Pro Business.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: