Publicat: 15 Iunie, 2017 - 12:14
Share

Legal Magazin organizeaza marti, 27 iunie 2017, la CCIR Business Center, conferinta cu tema Cum ne protejăm de criminalitatea cibernetică?

Parteneri: CEC Bank, Wolf Theiss, Kaspersky, Tryamm, ANSSI.

Atacurile cybercrime nu mai sunt de multă vreme doar statistici, poveşti de spus la şemineu, în colocvii şi conferinţe. Vulnerabilităţile sistemelor informatice, perfecţionarea atacatorilor din umbră, tehnologiile tot mai performanțe, creşterea interesului public pentru mediul online – toate laolaltă au dus la o escaladare fără precedent a tentativelor şi loviturilor de forţă ale infractorilor cibernetici.

Fenomenul ransomware, atacurile DDoS, phishing-ul, spamul şi alte tipuri de asalt informatic, răvăşesc la această oră statele lumii, companiile, persoanele private.

Legal Magazin intenţionează să ofere în cadrul unui eveniment complet, de o zi, o imagine up-to-date a situaţiei globale, continentale, regionale şi mai ales a României la acest capitol, a paşilor parcurşi, a obiectivelor şi ţintelor publice de perspectivă, dar mai ales a soluţiilor de ultimă generaţie care asigură prevenţie, securitate, back-up, monitorizare.