9 august 2022

Conferința de presă cu tema „Relansarea turismului românesc”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Cu ocazia deschiderii celei de-a 45-a ediții a Târgului de Turism al Românei (TTR), Constantin-Daniel Cadariu, ministrul antreprenoriatului și turismului, va susține conferința de presă cu tema „Relansarea turismului românesc”, în cadrul căreia se va semnala potențialul acestui domeniu de a deveni strategic, prin prezentarea beneficiilor aduse de dezvoltarea și promovarea destinațiilor locale.

Revitalizarea industriei turismului, puternic afectată de restricțiile impuse de pandemia COVID-19, va fi susținută și de Florin-Vasile Cîțu, președintele Senatului României, care va fi prezent la conferința de presă și va oferi declarații.

Din partea asociațiilor, federațiilor și patronatelor de profil, vor lua cuvântul: Dumitru Luca -președinte Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT), Akos Molnar -vicepreședinte Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Lucian Marinescu – membru comitet director Federația Industriei Hoteliere din România (FIHR), Mihaela Stanciu – Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural din România (ANTREC).

Conceptul ministerului pentru ediția de primăvară a TTR 2022 este: „Explorați Grădina Carpaților în siguranță!”.

Vă invităm, astfel, să ne fiți alături joi, 24 februarie a.c., ora 11:00, la standul ministerului din cadrul TTR (nr. 35), organizat la centrul expozițional Romexpo (Pavilionul B2) din București.

Totodată, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, în parteneriat cu Societatea Română de Televiziune, va organiza 4 panel-uri care vor fi transmise pe platformele online ale celor două instituții, conform anexei prezentei invitații.

Avem rugămintea de a ne transmite confirmarea participării la conferința de presă pe adresa de e-mail comunicare@mturism.ro până joi, ora 09:00. Precizăm că accesul la eveniment se face pe baza Certificatului Verde, dar este permis și celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, însă nu mai vechi de 72 de ore, sau al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore. Testele trebuie efectuate într-o unitate medicală autorizată. Vă mulțumim!