Publicat: 5 Octombrie, 2015 - 14:43

Fundația Pentru Incluziune și Coeziune Socială, Centrul Parteneriat pentru Egalitate, Asociația Centrul Umanitar TISO și Fondazione Casa della Carità Angelo Abriani din Italia organizează conferința de încheiere a unui proiect care a adus o schimbare reală în bine în viața a câteva sute de femei care aveau dificultăți în identificarea unui loc de muncă.

Numele proiectului este  “Inovare socială pentru integrarea durabilă a femeilor pe piața muncii” și a fost derulat de Fundația pentru o societate deschisă, în parteneriat cu Fundația Pentru Incluziune și Coeziune Socială, Centrul Parteneriat pentru Egalitate, Asociația Centrul Umanitar TISO și Fondazione Casa della Carità Angelo Abriani din Italia.

Evenimentul va avea loc joi, 8 octombrie 2015, începând cu ora 9:30, la Hotel Capital Plaza, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 54, sector 1, București, sălile Carol Davila & Mihail Kogălniceanu. 

Pe parcursul dezbaterii organizate în cadrul conferinței vom discuta despre:

<!--[if !supportLists]-->°       <!--[endif]-->cât poate schimba viața cuiva șansa de a absolvi un curs de calificare,

<!--[if !supportLists]-->°       <!--[endif]-->cât poate schimba în bine cariera unei persoane participarea la un curs de formare,

<!--[if !supportLists]-->°       <!--[endif]-->impactul asupra evoluției personale și profesionale pe care le poate avea un sfat bun despre startul în afaceri, toate acestea punctate cu date și concluzii rezultate din activitățile desfășurate în cadrul proiectului. 

Discuțiile nu vor ocoli problemele pe care le-am întâmpinat în cele 18 luni ale proiectului, fie că ele au avut cauze instituționale/ birocratice sau au provenit din realitatea întâlnită pe teren.

Își vor împărtăși experiența cu dumneavoastră reprezentanți ai partenerilor în proiect și beneficiare ale proiectului, dintre care unele au devenit antreprenoare cu ajutorul consultanților noștri. 

Proiectul Inovare socială pentru integrarea durabilă a femeilor pe piața muncii, implementat în perioada mai 2014 - octombrie 2015 este cofinanțat din Fondul Social European prin programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!, Axa prioritară nr. 6. „Promovarea incluziunii sociale”, DMI 6.3. „Promovarea egalității de șanse pe piața muncii”, număr de identificare proiect: POSDRU/144/6.3/S/135544.a fost