Publicat: 21 August, 2014 - 14:28
Share

Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania (PTIR) in parteneriat cu Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism (DIMMMAT), Centrul de Consultanta si Management al Proiectelor EUROPROJECT si Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART organizează conferinta de presa din cadrul proiectului „Reteaua Nationala a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2”, care va avea loc, vineri, 22 August 2014, ora 10:00 la Hotel Cismigiu. 

Evenimentul are drept scop promovarea mesajului proiectului, a activitatii celor 14 mentorilor – femei de afaceri de succes, precum si a modalitatilor de inscriere si participare in cadrul proiectului. Evenimentul se va bucura de prezenta mentorilor din cadrul Retelei Nationale a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin.

Obiectivul general al proiectului vizeaza diminuarea inegalitatilor de gen existente in societatea romaneasca prin incurajarea participarii pe piata fortei de munca si prin dezvoltarea spiritului antreprenorial al femeilor din cele 8 regiuni de dezvoltare ale tarii.