Publicat: 6 Aprilie, 2018 - 10:01
Share

Pe 14 aprilie Opera Comică pentru Copii va desemna, prin tragere la sorți, câștigătorii celor 2018 premii puse în joc în cadrul concursului aniversar Treasure Hunt „Orchestra de aur a OCC”. 
Vă invităm la conferința de presă prilejuită de extragerea câștigătorilor, sâmbătă, 14 aprilie, ora 12:00, în Salonul Mozart al Operei Comice pentru Copii (Calea Giulești nr. 16). 

Programul evenimentului cuprinde următoarele puncte:

•    Soprana Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii, împreună cu  reprezentantul agenției de turism Magic Holiday, vor efectua extragerea marelui câștigător al concursului, care va pleca într-un city break la Milano, precum și câștigătorii abonamentelor pentru stagiunea următoare, a produselor personalizate și a celor 2000 de bilete la spectacolele OCC.

•    Opera Comică pentru Copii anunță parteneriatul cu Minimizer, creatorii figurinelor 3 D în miniatură. Toți participanții la conferința de presă vor avea ocazia să își facă o scanare gratuită, primul pas în realizarea figurinei 3 D.

•    La finalul evenimentului vom organiza o licitație prin care vom oferi o figurină 3 D a doamnei Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii. Banii strânși vor merge către o fundație care sprijină copiii vulnerabili.
 

Tag-uri Nume: