Publicat: 23 Noiembrie, 2016 - 13:33
Share

Asociația Nutriție și Sănătate, împreună cu Universitatea de Medicină și Farmacie 'Iuliu Hațieganu' Cluj-Napoca, anunță Conferința Națională cu participare internațională 'Nutriția - Medicina viitorului', ediția a VI-a, Cluj-Napoca, ce se va desfășura în perioada 24-25 noiembrie 2016. Evenimentul se adresează studenților, absolvenților și practicienilor în Nutriție și Dietetică, Medicină, Farmacie, Asistență Medicală, Biologie, Chimie, Medicină Alternativă. Temele atinse în acest an sunt: nutrigenetica și nutrigenomica, nutriția sportivă, rolul dieteticianului în îmbunătățirea calității vieții populației.

Evenimentul se va desfășura în cadrul programului Zilelor Universității de Medicină și Farmacie 'Iuliu Hațieganu' Cluj-Napoca și va reuni specialiști din universități clujene și instituții partenere din țară și străinătate, din domeniul științelor pentru sănătate: nutriție, dietetică, nutrigenetică, nutrigenomică, dietoterapie și educația populației.

În acest sens, ne vor onora cu prezența în cadrul evenimentului ca și Keynote Speakers:

Prof. Dr. John Ionescu — Director științific Spezialklinik Neukirchen, Germania

Prof. Dr. Rosita Gabbianelli — Universitatea din Camerino, Italia

Biol. Nutr. Dr. Marie Vrânceanu — Specialist în Nutrigenetică și liposucție alimentară

Dr. Horațiu Albu — Specialist în Nutriție ortomoleculară

Dr. șerban Damian — Specialist în Nutriție sportivă

Alături de aceștia vom avea alături dieteticieni integrați în echipe medicale pluridisciplinare, alături de reprezentanți ai sponsorilor și partenerilor noștri (Nestle, Eurodiet, A&A Naturomedica, Naturspot, Plant Extrakt, Aromaarmony, Webasig, La Colline, Budureasca).

Comitetul de organizare

Asist. Univ. drd. Laura Ioana Gavrilă

Asist. Univ. drd. Oana Maria Stanciu