Publicat: 18 Septembrie, 2015 - 16:40
Share

În viața de zi cu zi, unul dintre cele mai importante aspecte legate de sănătate este sănătatea psihică. Tocmai de aceea, profesioniștii din domeniul psihiatrie din cadrul Spitalului de Psihiatrie 'Dr. Gh. Preda' Sibiu sunt preocupați de dezvoltarea permanentă a cunoștințelor privind metodele de diagnosticare și tratament. În acest sens, în perioada 23 septembrie 2015 anul curent, Spitalul de Psihiatrie 'Dr. Gheorghe Preda Sibiu în calitate de coorganizator vă invită să participați la deschiderea lucrărilor celui de-al XVI lea Congres SNPCAR și a 38 a Conferință Națională de Neurologie-Psihiatrie și profesiuni Asociate Copii și Adolescenți, cu participare internațională, în data de 23 septembrie 2015, între orele 18-20 la Hotel Continental Forum din Sibiu, Piața Unirii nr.10.

Temele celui de-al XVI lea Congres în perioada 24-26 septembrie 2015 sunt Neurologie și Recuperare Copii și Adolescenți: Patologia Musculară Ereditară la Copil, Encefalopatii Metabolice și Psihiatrie Copii și Adolescenți, psihologie, psihoterapie: Tulburări Developmentale Conform DSM V, Tulburarea Psihotică la Copil și Adolescent.

SPITALUL DE PSIHIATRIE DR. GH.PEDA SIBIU ESTE O INSTITUȚIE MEDICALĂ CU SPECIALITEA PSIHIATRIE FINANȚATĂ DE CONSILIUL JUTEAN SIBIU