20 octombrie 2021

Congresul Național de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneologie, COVASNA, 1-5 Septembrie 2021

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Consorțiul format din Societatea Română de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneoclimatologie (SRMFRB), Asociația Română de Balneologie (ARB), Societatea Română de Neuroreabilitare (RoSNeRa), Societatea Română de Patologie, Terapie și Recuperare Vertebro – Medulare (RoSCoS) și Societatea Specialiștilor în Reabilitare Medicală și Medicină Fizică din Republica Moldova (SSRMMFRM) va organiza, în perioada 1 – 5 Septembrie 2021, Congresul Național Anual de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneologie, cu participare internațională, într-o variantă hibridă – inclusiv prin participare fizică – la Covasna sau/și online, pe platforma zoom a evenimentului.
Taxe de înscriere: descarcă documentul atașat

Un prim termen este 15 Mai 2021, motivul acestui mesaj.

Taxe înscriere ONLINE: descarcă documentul atașat
Taxele de înscriere se vor achita exclusiv în contul:
RO30BTRLRONCRT0334720703 deschis la Banca Transilvania

Client: ASR DE MEDICINA FIZICA DE RECUPERARE SI BALNEOCLIMATOLOGIE, CIF: 35342650 – link

Congresul va conține elementele necesare unei dezbateri academice de vârf pentru dezvoltarea domeniului medicinei fizice, recuperării și balneologiei.
Pentru organizarea congresului am creeat o pagină de web și vom oferi constant informații de interes pentru participanți, la adresa: https://bioclima.ro/Congres2021.php.

Titlurile și abstractele vor fi trimise numai în limba ENGLEZA. Până la data de 15 mai se poate trimite doar titlul iar ulterior înscrierii se vor trimite abstractele pe adresa de email: abstract2021@bioclima.ro
Ceremonia de deschidere este planificată a se desfășura în data de 31 August 2021, începând cu ora 17, în aer liber – în speranța unor condiții meteorologice favorabile – cu respectarea (ca de altfel, pe toată durata Congresului) a normelor de prevenție epidemiologică.
Sesiunea științifică Internațională (în limba engleză) va avea loc în data de 1 Septembrie 2021, începând cu ora 10.30. Gala Dinner va fi organizată tot în aer liber, Sâmbătă, 4 Septembrie 2021, începând cu ora 19.
Informații suplimentare pot fi solicitate pe email: congres2021@bioclima.ro
Vă mulțumim pentru sprijinul și încrederea dumneavoastră!