7 decembrie 2021

Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/amosnews.ro/httpdocs/wp-content/themes/covernews-pro/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Congresul PNL va avea loc​ pe 25 septembrie, cu 5.000 de delegați

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Congresul PNL va fi organizat pe 25 septembrie cu 5.000 de delegaţi, a declarat, marţi, președintele PNL, Ludovic Orban după ședința Biroului Executiv al PNL. De asemenea, Orban a anunțațt că duminică va avea loc Consiliul Naţional al PNL pentru demararea procedurilor pentru alegerile interne.

Președintele PNL, Ludovic Orban a a anunțat că pe 25 septembrie va fi organizat Congresul PNL, la care sunt așteptați 5000 de delegați. Decizia finală va fi luată la Consiliul Național al PNL, care va avea loc duminică. ”Delegații vor fi vaccinați sau cu testul PCR la zi”, a completat Orban, spunând că cel mai probabil Congresul va avea loc în aer liber.

În cadrul Cogresului este aleasă conducerea PNL. Până în prezent doar Ludovic Orban și-a anunțat public candidatura la șefia PNL. Până la acest moment, premierul Florin Cîțu a refuzat să spună dacă va candida la șefia PNL, dar candidatura sa este vehiculată în interiorul formațiunii politice.