30 iunie 2022

Connect-R deschide sezonul 2 al emisiunii „1, 2, 3 şi afli tot ce vrei”, la TVR 1

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Emisiunea realizată de Irina Mohora vine cu noi ediţii pline de distracţie pentru copii, părinţi şi bunici. Despre Sistemul Solar şi mâncare sănătoasă, cu cântec – în
primul episod al noului sezon, sâmbătă, 27 martie, de la ora 9.00, la TVR 1.

Este un fapt cunoscut şi verificat: în dimineţile de weekend, cei mici se trezesc cel mai devreme. Pentru ei, dar şi pentru părinţi şi bunici, sâmbătă, 27 martie, TVR 1 dă startul sezonului 2 al emisiunii preferate a copiilor, „1, 2, 3 şi afli tot ce vrei”. Distracţia, misterele care abia aşteaptă să fie dezlegate, experimentele şi invitaţii speciali dau din nou buzna, de la 9.00 dimineaţa, în casele noastre!

Sâmbăta aceasta, şoricelul Grig şi Connect-R – cel care deschide seria invitaţilor din noul sezon – mută distracţia în bucătărie. Connect-R pregăteşte micul dejun preferat al fetiţei lui, Maya, şi îl învaţă pe Grig despre beneficiile unei plante cu proprietăţi terapeutice: ghimbirul. Şi, pentru că gătitul sănătos merge mai uşor pe note muzicale, cei doi se distrează şi cântă împreună. Atenţie! O colaborare muzicală se pregăteşte pe piaţa românească: Connect-R feat. Grig, şoricelul.

„Copiii sunt nerăbdători şi ne-au trimis, prin mămicile lor, o mulţime de mesaje pe reţelele de socializare. Se uită la reluări, dar abia aşteaptă episoade noi. Mă bucură mult când citesc mesajele primite de la părinţi şi bunici, care ne spun că emisiunea este prea scurtă şi că cei mici mai vor. Înseamnă că, alături de întreaga echipă, am reuşit ce ne-am propus: o emisiune educativă pentru copii, în care se abordează subiecte actuale, specifice curiozităţii vârstei lor, în care răspunsurile se împletesc cu distracţia. Joaca este modalitatea cea mai uşoară de a asimila informaţii noi, urmată de imagini asociate poveştilor şi explicaţiilor de orice fel”, ne spune îndrăgita vedetă TVR Irina Mohora, producător al emisiunii.

„Prin această emisiune livrăm informaţii şi răspunsuri pe înţelesul copiilor la nenumăratele lor ‘˜de ce-uri’. Personajele emisiunii sunt peste măsură de curioase şi pun întrebare după întrebare, la fel ca şi copiii de acasă, aşa că avem răspunsuri pentru fiecare subiect”, adaugă ea.

De altfel, pentru că tema primei ediţii a sezonului este Sistemul Solar, copiii au ocazia să afle o mulţime de lucruri interesante despre planete şi spaţiu. Grig se arată foarte interesat de subiect, plănuind sa ajungă şi el cu racheta pe Lună, ca Neil Armstrong. Maia şi Ioana, cele două fete pe care le întâlnim sâmbăta la „1, 2, 3 şi afli tot ce vrei”, îi construiesc o rachetă interesantă, specială, dar care nu zboară pe Lună, ci… în altă parte. Unde va zbura Grig cu noua sa rachetă aflăm urmărind primul episod din noul sezon „1, 2, 3 şi afli tot ce vrei”.

„Surprize pregătim şi pe reţelele de socializare, pe pagina de Facebook 1, 2, 3 şi afli tot ce vrei şi pe Instagram @123.aflitotcevrei. Din acest nou sezon avem şi propriul canal de Youtube”, îşi încheie Irina Mohora invitaţia către cei mici, dar şi către cei mari, la o emisiune pentru toată familia, difuzată în fiecare dimineaţă de sâmbătă, la ora 9.00, la TVR 1.