Publicat: 25 Martie, 2020 - 19:59
Share

Starul UFC, Conor McGregor, a donat echipament de protecție în valoare de 1 milion de dolari  pentru spitale din Irlanda, după ce a postat un videoclip în care a solicitat „blocarea unită” a maladiei în țara sa de origine.

 

McGregor, notoriu patriot, are obiceiul de a emite discursuri extravagante și apoi de a-și susține cuvintele, iar generozitatea sa și-a afirmat adresa către națiunea sa căreia i-a solicitat „ marilor oameni din Irlanda” să se alăture luptei împotriva coronavirusului, postată marți.

De atunci, McGregor a plătit un echipament de protecție personală în valoare de 1 milion EUR pentru spitalele din Leinster, provincia irlandeză în care se află orașul natal al lui McGregor, Dublin.

Într-o conversație cu ministrul Finanțelor din țară, în mesajele directe pe Twitter, McGregor a dezvăluit că a gajat măști și mănuși de față pentru lucrătorii din spitale.

„Astăzi îmi cumpăr echipament de protecție personală, în valoare de 1 milion de euro, pentru a fi dislocat în toate spitalele de luptă din regiunea Leinster. Regiunea noastră cea mai afectată, până în prezent. Sfântul James. Mater, Tallaght. Beaumont. Vincent's, a spus McGregor.

„Unde am fi fără acești bărbați și femei curajoase, nu știu. Fie ca Dumnezeu să-i binecuvânteze și să-i păstreze în siguranță. ”

Irlanda a înregistrat 1.125 de cazuri de infecție cu coronavirus și 6 decese confirmate din cauza bolii. (TravelWireNews)

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: