26 octombrie 2021

Consilierii locali USR, PNL şi PMP din Sectorul 1 refuză verificarea achiziţiilor făcute de Clotilde Armand în starea de alertă

Distribuie pe rețelele tale sociale:

După ce în spaţiul public au apărut informaţii şi documente oficiale care dovedesc că Primăria a încălcat procedurile şi legea în timpul stării de alertă, Partidul Social Democrat a convocat pentru astăzi, orele 11:00, o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Sector 1 pentru înfiinţarea unei Comisii de verificare a achiziţiilor făcute de primarul Clotilde Armand în acea perioadă.

Alianţa USR-PNL-PMP s-a opus acestor verificări absentând nejustificat de la şedinţa Consiliului Local. După ce au adus sectorul într-o stare jalnică, de la salubrizare până la subfinanţarea spitalelor, partidele responsabile de dezastrul administrativ boicotează şi demersurile de transparentizare a cheltuirii bugetului local.

Consilierii locali ai Partidului Social Democrat vor insista cu proiectul acestei Comisii de verificare în toate şedinţele Consiliului Local, până când alianţa care o protejează pe Clotilde Armand va ceda şi demersul va fi aprobat.

Petre Florin Manole,
Preşedinte PSD Sector 1