12 august 2022

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Dayco LLC, SUA de către Viceroy Private Capital LLC, SUA

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Viceroy Private Capital LLC, S.U.A., preia Dayco LLC, S.U.A., prin intermediul societăţii vehicul Dragon Acquisition Corp LLC, S.U.A.

Viceroy Private Capital LLC din S.U.A. desfăşoară, în principal, activităţi specifice holdingurilor financiare. Viceroy Private Capital LLC, S.U.A., face parte din grupul de companii controlate de Patrick James, care deţine, în România, filiala Trico Wipers Ploieşti S.R.L.. Trico Wipers Ploieşti S.R.L. are ca obiect principal de activitate fabricarea de piese şi accesorii pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule.

Dayco LLC din SUA este deţinută de un număr mare de acţionari.

urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.