23 iulie 2021

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Smart Diesel SRL şi Tax Refund SRL către DKV Mobility şi Ovidiu-Ioan Andrieş

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Grupul DKV Mobility şi domnul Ovidiu-Ioan Andrieş intenţionează să preia companiile Smart Diesel SRL şi Tax Refund SRL.

Grupul DKV Mobility este un furnizor de soluţii pentru servicii de mobilitate, care, prin companiile sale, oferă cardul de carburant DKV şi servicii suplimentare.

Prin intermediul companiilor pe care le controlează, Dl Ovidiu-Ioan Andrieş este implicat în activităţi din mai multe sectoare, cum sunt: dezvoltarea proiectelor de clădiri, restaurante, dezvoltare de software, vânzare cu ridicata a pieselor auto şi a accesoriilor, mentenanţa şi reparaţia autovehiculelor.

Activitatea Smart Diesel SRL, care va fi preluată de Grupul DKV Mobility şi domnul Ovidiu-Ioan Andrieş, se referă la cardurile de carburant: emiterea, revânzarea, furnizarea accesului la sistemele de plată a taxelor de drum.

Tax Refund SLR este şi va continua să fie activă pe piaţa rambursării de TVA şi accize.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.