Publicat: 7 Martie, 2018 - 14:02
Share

Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea prin care PIF Industrial S.R.L împreună cu Dedeman S.R.L. preiau companiile Cemacon S.A şi Cemacon Real Estate S.R.L.. PIF Industrial S.R.L şi Dedeman S.R.L fac parte din acelaşi grup de companii. 
PIF Industrial S.R.L. are ca obiect de activitate acordarea de consultanţă pentru afaceri şi management. Obiectul de activitate al Dedeman S.R.L. îl reprezintă comerţul cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi al celor pentru vopsit, în magazine specializate.

Cemacon S.A. este producător de cărămizi, ţiglel şi alte produse pentru construcţii din argilă arsă, iar Cemacon Real Estate S.R.L. are ca obiect de activitate cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii.

Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea de observaţii şi puncte de vedere de la întreprinderile terţe, referitor la modul în care concentrarea economică ce urmează a se realiza afectează sau poate afecta concurenţa pe piaţă.

Tag-uri Nume: