Publicat: 16 Noiembrie, 2018 - 13:20
Share

Consiliul Județean Ilfov a organizat astăzi primul comandament de iarnă, din acest sezon, la care au participat reprezentanți ai tuturor instituțiilor responsabile: Poliția Rutieră, Jandarmeria, ISU, Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Distrigaz, operatorii economici care vor presta serviciile de deszăpezire.
Cele 6 baze de deszăpezire din județ au la dispoziție aproape 6 mii de tone de sare, circa 10 mii de metri cubi de nisip și 77 de utilaje (autogredere, încărcătoare frontale, vole, autobasculante cu lamă și sărăriță și alte utilaje cu lamă, sărăriță și freză). 
Scriosteanu Irinel, administratorul public al județului Ilfov: „Și anul acesta am investit în modernizarea și întreținerea drumurilor județene, tocmai pentru îmbunătăți intervenția în condiții de iarnă. Pentru perioada următoare, vă rog sa aveți mare atenție la polei. Prefer să dăm preventiv cu material antiderapant, chiar dacă asta înseamnă costuri suplimentare, decât să ne pară rău că nu am făcut, la timp, un astfel de demers. Chiar dacă nu vom avea avertizări meteo, pe lângă monitorizarea făcută de oamenii noștri din teren, solicit Poliției Rutiere, Serviciului de Ambulanță și ISU ca atunci când observă că, pe anumite sectoare de drum sunt condiții de polei, să ne anunțe la orice oră, ca să intervenim de urgență.”

Tag-uri Institutii: