27 iunie 2022

Consiliul Judeţean Sibiu a lansat licitaţia pentru modernizarea şi reabilitarea Centrului „Tavi Bucur” din Cisnădie

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Consiliul Judeţean Sibiu a lansat licitaţia pentru modernizarea şi reabilitarea Centrului „Tavi Bucur” din Cisnădie

– Valoarea estimată a lucrărilor: 4.176.838,40 lei fără TVA

– Finanţarea este asigurată de ROMGAZ

Consiliul Judeţean Sibiu a lansat licitaţia pentru contractarea lucrărilor de execuţie în vederea reabilitării şi modernizării Centrului de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi „Tavi Bucur”, situat în localitatea Cisnădie.

Valoarea estimată a lucrărilor se ridică la suma de 4.176.838,40 lei fără TVA, câştigătorul contractului având obligaţia ca în termen de 12 luni de la emiterea ordinului de începere să finalizeze lucrările, iar la terminarea acestora, să asigure, pe o perioadă de 60 de luni, garanţie lucrărilor.

Ofertele pot fi depuse până miercuri, 7 aprilie 2022, ora 15, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Prin această investiţie, Consiliul Judeţean Sibiu îşi propune să modernizeze şi să eficientizeze termic clădirea centrului, precum şi să recompartimenteze spaţiul pentru a oferi condiţii corespunzătoare de cazare şi de deplasare persoanelor adulte cu nevoi speciale. De asemenea, se vor realiza lucrări pentru înlocuirea tencuielii, tâmplăriei, pardoselii şi instalaţiilor. În plus, contractul prevede construirea unui lift exterior şi a unei anexe de tip foişor în curtea centrului.

După modernizare, în acest centru vor fi găzduiţi aproximativ 20 de beneficiari adulţi.

Consiliul Judeţean Sibiu realizează această investiţie în urma unei sponsorizări oferite de Societatea Naţională de Gaze Naturale ROMGAZ S.A, cel mai mare producător şi principal furnizor de gaze naturale din România.

Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi „Tavi Bucur” face parte din structura Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu, instituţie aflată sub autoritatea Consiliul Judeţean Sibiu.