27 septembrie 2022

Consiliul Local mandatează primarul Sectorului 1 să negocieze cu Compania Romprest eficientizarea activităţii de salubrizare

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Consilierii locali i-au dat mandat primarului Sectorului 1, în şedinţa de astăzi, 24 iunie 2021, să negocieze cu reprezentanţii Companiei Romprest Service SA eficientizarea activităţii de salubrizare. Este vorba despre modificarea suprafeţelor de intervenţie pentru activităţile de măturat, spălat, stropit şi întreţinere a căilor publice prevăzute în prezent în contractul cu operatorul de salubrizare.

„Aşa cum am promis, unul dintre obiectivele acestui mandat este să opresc risipa banului public. Nu mai putem accepta să plătim din banii publici nişte prestări doar pe hârtie. Conform facturilor actuale emise de operatorul de salubritate, maşinile Romprest trec de până la 12 ori/zi pe aceeaşi stradă, iar în alte zone ale sectorului dacă trec o singură dată/zi. Am primit astăzi mandatul să punem capăt jafului şi să aducem serviciile de salubrizare în conformitate cu nevoile reale ale comunităţii locale”, a declarat, în cadrul şedinţei Consiliului Local, primarul Clotilde Armand.