25 iunie 2022

Constanţa este nominalizată la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială 2022

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Ediţia din acest an va aduce în lumina reflectoarelor asistenţii sociali sau personalităţile care s-au remarcat prin devotamentul faţă de profesie, precum şi prin dăruirea faţă de oamenii pe care i- au ajutat în timpul uneia dintre cele mai obositoare şi incerte perioade din istoria recentă, perioada pandemică 2020-2021.

Evenimentul de înaltă ţinută va avea loc marţi, 15 martie, la Ateneul Român din Bucureşti.

Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială 2022 se află la a VIII-a ediţie şi este organizată de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali (CNASR), cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale.

Anul acesta, Constanţa este reprezentată de Dorina Costea, asistent social principal în cadrul DGAS Constanţa, Centrul pentru persoane fără adăpost ” Sf.Filofteia”, care a parcurs cu succes toate etapele de preselecţie.

„Promotor al excelenţei în asistenţă socială, judeţul Constanta participă şi anul acesta cu nominalizări la categoria asistenţi sociali. Colega mea, s-a remarcat de-a lungul timpului prin dăruire, implicare, empatie faţă de semeni, trăsături esenţiale în profesia de asistent social. Suntem alături de ea şi îi urăm succes mâine”, a declarat Monica Poptile, director general DGAS Constanţa.