4 octombrie 2022

Constănţenii pot depune începând de mâine cererile pentru a beneficia de ajutorul de încălzire a locuinţei şi pentru suplimentul de energie

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Constănţenii pot depune începând de mâine cererile şi declaraţiile pe proprie răspundere pentru a beneficia de ajutorul de încălzire a locuinţei şi pentru suplimentul de energie.

Cei care se încălzesc cu energie termică furnizată în sistem centralizat (asociaţiile de locatari/proprietari sau persoanele fizice cu contracte individuale încheiate cu RADET Constanţa) vor depune cererile la Clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu, nr. 4 ( intrarea dinspre parcare), telefon: 0341454669, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 14.00.

Cei care se încălzesc cu gaze naturale sau energie electrică vor depune cererile la Clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu, nr. 4 (intrarea din faţă), telefon: 0341454669, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 14.00.

Cei care se încălzesc cu combustibil solid vor depune cererile la Clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu, nr. 4 (intrarea dinspre parcare), telefon: 0341454669, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 14.00.

Cei care se încălzesc cu energie electrică şi domiciliază în Cartierul social Henri Coandă vor depune cererile le sediul administrativ al campusului de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 14.00.

Dosarele pentru obţinerea ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei pot fi depuse şi online la adresa de e-mail: ajutoareincalzire@dgas-ct.ro.

Pentru orice nelămuriri sunaţi la numerele de telefon: 0341.454.669 şi 0341.448.530, sau trimiteţi email pe adresa ajutoareincalzire@dgas-ct.ro.

Termenele lunare de depunere a solicitărilor noi de ajutor de încălzire sunt: până pe data de 20 a fiecărei luni pentru a putea fi luaţi în evidenţă cu luna respectivă (pentru a beneficia începând cu luna noiembrie 2021, cererile se depun până pe data de 20 noiembrie inclusiv).

Familiile sau persoanele singure care au încheiat contracte individuale cu furnizorul de energie termică (RADET) sau gaze naturale (ENGIE), precum şi cei care se încălzesc cu lemne de foc sau curent electric, depun cererile individual, iar familiile sau persoanele singure care fac parte din asociaţii de locatari/proprietari depun prin intermediul reprezentantului asociaţiei.