17 august 2022

Constantin Necula: Avem nevoie întotdeauna să conştientizăm că suntem în barca Celui care nu ne lasă să ne scufundăm

Distribuie pe rețelele tale sociale:

PĂRINTELE PROFESOR CONSTANTIN NECULA CONFERENŢIAZĂ ÎN PROGRAMUL FESTIVALULUI „LUCIAN BLAGA” DE LA SEBEŞ

„Ne pierdem adesea, dacă nu mereu! Şi nu doar pe noi, ci şi răbdarea, cumpătul, încrederea, iubirea, speranţa. Avem nevoie întotdeauna să conştientizăm că suntem în barca Celui care nu ne lasă să ne scufundăm”. Constantin Necula

Municipiul Sebeş şi Centrul Cultural „Lucian Blaga” transmit gânduri de mulţumire părintelui Constantin Necula pentru generozitatea de a fi acceptat invitaţia de a susţine o conferinţă în programul Festivalului Internaţional „Lucian Blaga”, vineri, 13 mai 2022, ora 19.00, în Parcul Tineretului din Sebeş.

Părintele Constantin Necula este preot ortodox, doctor în teologie, conferenţiar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu şi autorul a numeroase volume de predici, de studii şi articole. A publicat studii în română, franceză, italiană şi germană şi a participat la peste 400 de conferinţe în ţară şi în străinătate. Părintele Necula are o activitate impresionantă şi este îndrăgit de public pentru modul nonconformist şi accesibil în care reuşeşte să transmită mai departe bogăţia de cunoaştere şi înţelepciune acumulată în decursul anilor.

Conferinţa va fi urmată de un recital susţinut de Corala „Armonia”.

Cu stimă,

Nadia-Diana Arsin
Director, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeş
Purtător de cuvânt, Primăria Municipiului Sebeş

Sursa foto: Facebook Constantin Necula