Publicat: 8 Februarie, 2019 - 14:55
Share

De cele mai multe ori, atunci când intervin semne în starea de sănătate şi simptome ce afectează calitatea vieţii apare întrebarea: cărui medic ne adresăm pentru un control?

Primul care ne poate lămuri în această privinţă este medicul de familie, iar în cele mai multe cazuri, acesta recomandă ca investigaţiile să pornească de la medicul de medicină internă.

Medicina internă este specialitatea căreia trebuie să ne adresăm nu numai atunci când apar probleme de sănătate, dar şi anual, pentru un control general de rutină.

Medicul internist, în urma examinărilor clinice şi paraclinice, stabileşte un diagnostic, prescrie un tratament şi poate face o serie de recomandări privind stilul de viaţă.

La Centrul de Sănătate Multifuncţional "Sfântul Nectarie", situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6, pentru specialitatea medicină internă, consultaţia este gratuită (cu trimitere de la medicul de familie), având contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti.

"Existenţa acestui ambulatoriu de specialitate, deschis în luna decembrie a anului 2017 reprezintă o premieră pentru Sectorul 6, întrucât oferă servicii medicale gratuite sau cu plata parţială, în funcţie de venitul realizat. Suntem alături de membrii comunităţii şi dorim să-i sprijinim prin extinderea acestor servicii medicale", a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.
 

Tag-uri Nume: