Publicat: 14 Ianuarie, 2015 - 09:12

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) a luat act de manifestările stradale care au avut loc duminică, 11 ianuarie 2015, în municipiul Sebeș, față de construcția, în oraș, a unei fabrici de formaldehidă.
MMAP a primit, în cursul zilei de luni, 12 ianuarie 2015, cele două contestați privind decizia de revizuire a autorizației integrate de mediu pentru SC KRONOSPAN Sebeș SA, înaintate  de două organizații non-guvernamentale reprezentative din domeniul protecției mediului. 
Astfel, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Grațiela Gavrilescu, a dispus demararea procedurii de analiză a contestațiilor înregistrate, în conformitate cu prevederile art. 43. al OM nr. 818/2003 în cadrul Comisiei pentru soluționarea contestațiilor din cadrul autorității publice centrale pentru protecția mediului.
Menționăm că, pe perioada analizei acestor contestați, precum și a documentației care se regăsește la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba, autoritatea de mediu competentă este în imposibilitate de a finaliza procedura de revizuire a autorizației integrate de mediu pentru SC KRONOSPAN Sebeș SA.