18 octombrie 2021

Continuă lucrările de asfaltare a carosabilului pe bulevardul Mamaia

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Continuă lucrările de asfaltare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, între strada Mircea cel Bătrân şi strada Prelungirea Bucovinei

După ce zona carosabilă a fost recondiţionată cu binder, echipele administratorului drumului intervin cu utilaje pentru turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens. În această noapte, se va acţiona pe sensul de mers către strada Prelungirea Bucovinei, traficul rutier fiind restricţionat, pe porţiunea de drum pe care se lucrează, în intervalul orar 21:00-06:00.

Vineri noapte, se va turna stratul de uzură, pe sensul de mers către strada Mircea cel Bătrân, cu acelaşi regim de restricţii de trafic rutier.

Ulterior, suprafaţa carosabilă va fi marcată corespunzător. Reamintim că marcajele rutiere nu pot fi executate imediat după asfaltare, ci după aproximativ trei săptămâni.

De asemenea, în această perioadă, autobuzele care deservesc linia 5-40 circulă deviat, în intervalul orar 21:00 – 06:00:

– joi, 16 septembrie, mijloacele de transport în comun vor circula pe sensul către Pescărie pe ruta strada Mircea cel Bătrân- bulevardul Tomis- strada Nicolae Iorga- bulevardul Mamaia;

– vineri, 17 septembrie, mijloacele de transport în comun vor circula pe sensul spre Gară pe ruta strada Ion Raţiu – bulevardul Tomis-bulevardul Mamaia- strada Răscoala din 1907.