6 decembrie 2021

Continuă lucrările de recondiţionare a carosabilului pe strada Nicolae Iorga

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Continuă lucrările de recondiţionare a carosabilului pe strada Nicolae Iorga. Traficul rutier va fi restricţionat total pe sectoarele de drum pe care se lucrează

Pe tronsonul delimitat de strada Panselei şi bulevardul Tomis, se asfaltează spaţiile destinate parcării autovehiculelor, traficul rutier fiind restricţionat alternativ, pe câte un sens de mers, până la ora 16:00.

Utilajele de frezare vor acţiona în această noapte pe porţiunea cuprinsă între strada Mircea cel Bătrân şi bulevardul Mamaia, circulaţia autovehiculelor fiind restricţionată parţial, între orele 19:30-06:00.

De miercuri noaptea, va demara cea de-a doua etapă a procesului de recondiţionare a carosabilului. Lucrările de asfaltare se vor desfăşura cu restricţii totale de trafic rutier, în intervalul orar 19:30-06:00, pe sectoarele de drum pe care se intervine.

Miercuri, 12 mai, nu se va circula pe tronsonul cuprins între strada Panselei şi bulevardul Tomis.

Joi, 13 mai, nu va fi permisă circulaţia pe porţiunea delimitată de bulevardul Tomis şi strada Maramureş iar vineri, 14 mai, se închide tronsonul delimitat de strada Maramureş şi bulevardul Mamaia.

Lucrările de reabilitare a străzii Nicolae Iorga, pe tronsonul delimitat de strada Panselei şi bulevardul Mamaia, sunt corelate cu implementarea măsurilor de resistematizare rutieră. Carosabilul va fi reconfigurat pentru a fi amenajate căi de rulare pentru biciclete şi zone de parcare.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugaţi să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră şi să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări.