29 noiembrie 2021

Continuă procesul de reabilitare a carosabilului în cartierul KM 4-5

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Continuă procesul de reabilitare a carosabilului în cartierul KM 4-5. Mâine se vor institui restricţii totale de trafic rutier pe un tronson al străzii Progresului

Recomandăm conducătorilor auto să evite miercuri, 13 octombrie, circulaţia pe strada Progresului, tronsonul delimitat de strada Liliacului şi strada Meşterul Manole. Se vor executa lucrări de asfaltare a carosabilului, traficul rutier fiind restricţionat total, între orele 08:00-16:00.

Pe strada Liliacului, procesul de reabilitare a carosabilului este aproape de finalizare. Echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe porţiunea cuprinsă între strada Sergent Nicolae Grindeanu şi strada Progresului, traficul rutier fiind restricţionat total, până la ora 16:00, cu excepţia mijloacelor de transport în comun.

Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Recomandăm participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră şi să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează trama stradală.