Publicat: 1 Iunie, 2012 - 08:33
Share

Bucureştenii care se vor  aproviziona în acest week-end din noua piaţă Obor vor fi invitaţii Primăriei Sectorului 2 pentru a asista la programele artistice susţinute de o serie de artişti de renume ai scenei româneşti, precum şi la dansuri interpretate de copii.

Sâmbătă, 2 iunie a.c., de la ora 10.30, pe platoul de lângă piaţă,  vor cânta: Ştefania Rareş, Maria Preda, Mariana şi Mihai Călin şi Trupa de dans Contesina, iar duminică, 3 iunie, de la ora 10.30 vor încânta cumpărătorii prezenţi în piaţa Obor: Aurora Tudor, Sava Răgăţeanu, Ilie Roşu, Ansamblul folcloric Doruleţul şi Trupa de dans Contesina.

Pe lângă posibilitatea achiziţionării, din noua piaţă Obor, a mărfurilor de cea mai bună calitate la preţuri fără concurenţă, direct de la producătorii de legume şi fructe, locuitorii Capitalei vor avea ocazia să asiste şi la spectacolele artistice special pregătite pentru ei.

Ca atmosfera de sărbătoare să fie întregită, bucureştenii sunt invitaţi să deguste din mici şi bere, precum şi din preparatele puse la vânzare la terasele amenajate pe platoul pieţei de către o serie de societăţi comerciale.