Publicat: 3 Iunie, 2012 - 14:31
Share

Bucureştenii care se aprovizionează în acest week-end din noua piaţă Obor au fost invitaţii Primăriei Sectorului 2 pentru a asista la programele artistice susţinute de o serie de artişti de renume ai scenei româneşti, la numeroase concursuri şi dansuri de toate categoriile.

Sâmbătă, 2 iunie a.c., pe platoul de lângă piaţă, au urcat pe scena nume sonore, precum: Ştefania Rareş, Maria Preda, Mariana şi Mihai Călin şi Trupa de dans Contesina. Programul cotinuă duminică, 3 iunie, de la ora 10.30 cu alte noi spectacole susţinute de: Aurora Tudor, Sava Răgăţeanu, Ilie Roşu, Ansamblul folcloric Doruleţul şi Trupa de dans Contesina.

         Pe lângă posibilitatea achiziţionării, din noua piaţă Obor, a mărfurilor de cea mai bună calitate la preţuri fără concurenţă, direct de la producătorii de legume şi fructe, locuitorii Capitalei au ocazia să asiste şi la spectacolele artistice special pregătite pentru ei, precum şi la numeroase concursuri dotate cu premii.

         Ca atmosfera de sărbătoare să fie întregită, bucureştenii au fost invitaţi să deguste din mici şi bere, precum şi din preparatele puse la vânzare la terasele amenajate pe platoul pieţei de către o serie de societăţi comerciale.  Nu au lipsit concursurile de mâncat mici, unde diverşi bucureşteni veniţi la cumpărături la piaţă, s-au înscris pentru a-şi dovedi calităţile dar şi pentru premiile puse în joc.