Publicat: 9 Aprilie, 2014 - 12:23
Share

Pasionaţii de sport au ocazia să se antreneze pentru 2 zile, în perioada 12-13 aprilie, împreună cu unii dintre cei mai buni presenteri internaţionali şi nationali de top, în cadrul celei de-a IV-a Convenţii Internaţionale de Fitness.

 Două zile în care, sute de persoane din lumea fitness-ului si aerobicului pasesc alături într-o lume fascinantă, împărtășind la unison pasiunea nebună pentru sport. 

Evenimentul va avea loc in perioada 12-13 aprilie, in incinta Hotelului Caro din Bucuresti si se va bucura de prezenta a peste 50 de master-traineri, care vor prezinta publicului larg ultimele concepte si metode de antrenament. 

Vor fi prezente nume mari din lumea mondena, atat ca si participanti, cat si ca presenteri sau cantareti live. Oana Cuzino ne va incanta cu prezenta ei la Conventie, participand la clasele preferate, iar Andreea Raicu va prezenta pe scena alaturi de Troy Dureh, Chris Harper si Adrian Borozan o clasa incendiara de Bag Box. 

Sambata, de la ora 12:45, la clasa lui Jozemar Junior si a Ancai Nita, Silvia Launeanu ne va incanta simturile cu acordurile de vioara, pentru a transforma experienta clasei Dynamic Body & Mind intr-una unica si de neuitat. De asemenea, deja renumitul Fabian Sanchez va canta live duminica, la ora 16:30 in clasa H.I.P. (High Intensity Pilates) a Margai Balan, Biancai Dinu si Irinei Nicolae, aducand acel extra “ceva” atmosferei. Suntem siguri ca veti adora in totalitate experientele unice din cadrul celei de-a 4-a editii a Conventiei Internationale de Fitness!

Evenimentul va fi organizat de una dintre cele mai prestigioase scoli de profil din Romania, Fitness Scandinavia. Cu peste 50 de presenteri nationali si internationali de top si mai mult de 100 de clase si seminarii, acesta este cel mai asteptat eveniment al anului in lumea fitness-ului. 

Peste 3000 de persoane, atat din domeniul sportului, precum: instructori de fitness si aerobic, proprietari si manageri de sali de fitness, cat si simpli pasionati de sport sau incepatori, s-au inscris pentru a lua parte la activitatile din cele doua zile. Master trainerii internationali si nationali ca Troy Dureh, Lindsay Jay, Jessica Exposito, Gennaro Setola, Ladislay Kristof, Cori Gramescu, Mihaela Murgu, Valentin Vasile, Cristina Androne, Cristian Margarit si multi altii isi vor impartasi cunostintele in domeniul fitness&health, pentru a te convinge, inspira si motiva sa abordezi un mod de viata sanatos! Promoterii unui stil de viata sanatos aduc, direct din salile de sport, antrenamente revolutionare, care au puterea de a trezi interesul chiar si celei mai sedentare persoane. Step, Zumba, Spinning, Functional Trainig, Khai Bo, Power Kick, la FlyBoard ™, Bag Box, Bokwa, Rebound sunt doar cateva din clasele care vor participantii la Conventie sa vibreze de energie pe parcursul celor doua zile.

In 2012, Conventia Internationala de Fitness a fost votata de Antena 1 “Evenimentul Anului 2012” si a fost un insemnat punct de atractie pentru mii de iubitori ai sportului si ai stilului de viata sanatos! 

Anul acesta alege sa fii si tu printre ei! Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul http://www.fitness-scandinavia.ro/ro/ sau suna la 0735559252.