Publicat: 7 Februarie, 2014 - 14:20
Share
Cel mai aşteptat eveniment al anului în lumea fitness-ului


În aceasta primavară, pasionaţii de sport au ocazia să se antreneze pentru 2 zile împreună cu unii dintre cei mai buni presenteri internaţionali şi nationali de top, în cadrul celei de-a IV-a Convenţii Internationale de Fitness. Troy Dureh, Lindsay Jay, Jessica Exposito, Gennaro Setola, Ladislay Kristof, Cori Gramescu, sunt doar câteva nume care îşi vor impărtăşi cunostinţele în domeniul fitness&health.

Două zile în care sute de persoane din lumea fitness-ului si aerobic-ului pasesc alături într-o lume fascinantă, împărtășind la unison pasiunea nebună pentru sport.

 Evenimentul va avea loc in perioada 12-13 aprilie, in incinta Hotelului Caro din Bucuresti, si se va bucura de prezenta a peste 50 de master-traineri care vor prezinta publicului larg ultimele concepte si metode de antrenament.

Evenimentul va fi organizat de una dintre cele mai prestigioase scoli de profil din Romania, Fitness Scandinavia. Cu peste 50 de presenteri nationali si internationali de top si mai mult de 100 de clase si seminarii, acesta este cel mai asteptat eveniment al anului in lumea fitness-ului.

Peste 3000 de persoane, atat din domeniul sportului, precum: instructori de fitness si aerobic, proprietari si manageri de sali de fitness, cat si simpli pasionati de sport sau incepatori, s-au inscris pentru a lua parte la activitatile din cele doua zile.

Master trainerii internationali si nationali ca Troy Dureh, Lindsay Jay, Jessica Exposito, Gennaro Setola, Ladislay Kristof, Cori Gramescu, Mihaela Murgu, Valentin Vasile, Cristina Androne, Cristian Margarit si multi altii isi vor impartasi cunostintele in domeniul fitness&health, pentru a te convinge, inspira si motiva sa abordezi un mod de viata sanatos!

Promoterii unui stil de viata sanatos aduc, direct din salile de sport, antrenamente revolutionare, care au puterea de a trezi interesul chiar si celei mai sedentare persoane. Step, Zumba, Spinning, Functional Trainig, Khai Bo, Power Kick, la FlyBoard ™, Bag Box, Bokwa, Rebound sunt doar cateva din clasele care vor participantii la Conventie sa vibreze de energie pe parcursul celor doua zile.

In 2012, Conventia Internationala de Fitness a fost votata de Antena 1 “Evenimentul Anului 2012” si a fost un insemnat punct de atractie pentru mii de iubitori ai sportului si ai stilului de viata sanatos!