9 mai 2021

COOLtura la muzeu! SEENzaţii din expoziţii!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Educaţie muzeală la Muzeul Naţional al Bucovinei

Dragi prieteni ai muzeului, anul acesta se poartă colecţiile Muzeului Naţional al Bucovinei!

Dai o „COOLtură” la muzeu, vizitezi, vezi, postezi SEENzaţii din expoziţii şi eşti în trend!

Pentru că ne dorim să atragem cât mai mulţi tineri, dar şi pe cei veşnic tineri, către expoziţiile şi activităţile Muzeului de Istorie Suceava, obiectiv cu care deschidem seria prezentărilor din cadrul proiectului educaţional „COOLtura la muzeu! SEENzaţii din expoziţii!”, ne-am propus să promovăm muzeul aşa cum este văzut şi perceput de noile generaţii!

Astfel, propunem tinerilor, elevi şi studenţi pasionaţi de arte plastice, să redea într-o lucrare (desen, pictură, desen digital) cum percepe generaţia lor Muzeul de Istorie Suceava şi de ce ar îndemna şi pe alţii să viziteze expoziţiile noastre. Titlul lucrării ne dorim să fie gândit ca slogan.

Dintre lucrările realizate şi trimise la noi, vom selecta şi premia două, pe cele mai frumoase, cele mai reprezentative.

Cele două lucrări premiate vor fi utilizate ca imagini publicitare într-o campanie de promovare a Muzeului de Istorie şi a unuia dintre evenimentele anuale ale acestuia.

Lucrările vor fi aduse în original la Muzeul de Istorie, sau cei de mai departe, care nu au posibilitatea să ajungă la noi, pot trimite imaginea cu o rezoluţie foarte bună, prin e-mail, la adresa: marketing@muzeulbucovinei.ro. Nu uitaţi să etichetaţi lucrările, trecând titlul, numele şi prenumele, vârsta, şcoala/universitatea.

Data limită pentru transmiterea lucrărilor: 4 iunie 2021!

Pentru inspiraţie în lucrări, invităm participanţii, în expoziţiile Muzeul de Istorie, să-şi găsească povestea!

Să vă mai spunem că valoarea fiecărui premiu este de 500 lei, premiile pentru cele două lucrări fiind acordate cu sprijinul sponsorului nostru, MOPAN Suceava, căruia îi mulţumim pentru deschiderea arătată activităţilor noastre.

Prin proiectul cultural pe care îl lansăm azi, ne propunem nu doar să promovăm muzeul văzut de tineri, pentru tineri, ci ne dorim să prezentăm şi latura socială a acestuia, prin implicarea în susţinerea, încurajarea şi dezvoltarea abilităţilor publicului, de orice vârstă, abilităţi artistice, creative, inovative, de comunicare, de păstrare şi transmitere a moştenirii culturale. Şi nu în ultimul rând, ne dorim să recompensăm publicul nostru, aşa cum o poate face Muzeul Naţional al Bucovinei, mai mult decât muzeu!

Relaţii suplimentare: 0230-216439, interior 116, Biroul Educaţie, Marketing şi Comunicare.

Iuliana Roşca, şef birou Educaţie Marketing şi Comunicare
Muzeul Naţional al Bucovinei
0230-216439, interior 116