5 octombrie 2022

Copa America, Neymar: Fotbalul astepta acest moment!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Neymar nu a reusit sa cuccereasca Copa America, dar a dat dovada de mult fairply si a mers la finalul partidei dintre Argentina si Brazilia sa il imbratiseze pe Leo Messi, spunandu-i ca „fotbalul astepta acest moment!”. Ulterior, Neymar a postat un mesaj pe contul de Instagram, acolo unde i-a transmis lui Leo un mesaj.

„Ma doare sa pierd, ma doare…este ceva cu care inca nu am invatat sa traiesc. Cand am pierdut, am fost sa il imbratisez pe cel mai mare jucator din istorie pe care l-am vazut jucand. Prietenul si fratele meu Messi, am fost trist si m-am dus sa ii spun: ‘fiu de catea, m-ai invins’, sunt foarte trist pentru ca am pierdut. Insa tipul asta este minunat. Am un respect imens pentru ce a facut el in fotbal, dar in special pentru mine. Urasc sa pierd!!!! Dar bucura-te de titlul tau, fotbalul astepta acest moment! Felicitari frate, fiu de catea!”, a scris Neymar, alaturi de emoji-uri cu rasete.

Pe de alta parte, starul Portugaliei, Cristiano Ronaldo, aflat in vacanta dupa eliminarea din Camionatul European de Fotbal, a postat pe Instagram o poza revelatoare pentru atributele sale fizice si le-a impartasit urmaritorilor sai o fraza enigmatica.

„Se voce tiver o ‘ter’ sem o ‘ser’, nao pertenece a voce (Daca trebuie sa „ai” fara sa „fii”, nu iti apartine)!”, a scris Ronaldo pe Instagram alaturi de un emoji care face cu ochiul. Unii fani au interpretat postarea starului portughez ca fiind o aluzie la victoria obtinuta de catre rivalul sau etern, Leo Messi, care impreuna cu Nationala Argentinei a invins Brazilia pe Maracana.