Publicat: 24 Aprilie, 2019 - 12:25

Cu sprijinul Primăriei Sectorul 6, copiii care frecventează săptămânal cursul de informatică desfăşurat la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală Conacul "Golescu Grant" au avut parte de o surpriză. Cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, profesorul lor a organizat o oră de curs inedită, adaptată acestei perioade.

Astfel, la Atelierul de Grafică pe Calculator, 20 de copii au încondeiat ouă digital, cu multă culoare şi bună dispoziţie. Misiunea a constat în utilizarea comenzilor şi a uneltelor Photoshop, iar cei avansaţi au avut cea mai grea sarcină: aceea de a crea de la zero un concept grafic aplicat, pe tematica aleasă.

Ca de obicei, s-a reuşit atingerea principalului obiectiv al cursurilor organizate prin intermediul educaţiei nonformale, cei mici au deprins noi tehnici digitale, într-un mod distractiv. Lucrările copiilor vor fi expuse în cadrul Conacului Golescu Grant, iar participanţii la atelier au plecat acasă cu o diplomă de participare şi un cadou-surpriză.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 organizează din anul 2012 cursuri gratuite, destinate copiilor şi adolescenţilor, în diverse domenii precum dans, şah, matematică distractivă, teatru, informatică sau engleză prin joc. Metodele de predare sunt interactive, nu există teme pentru acasă şi nici catalog.

Primăria Sectorului 6 promovează acest tip de activităţi educative, care îi ajută pe cei mici să se cunoască mai bine, să se dezvolte şi să fie creativi.

Pentru mai multe detalii, dar şi pentru informaţii legate de cursurile gratuite, puteţi accesa site-ul www.asistentasociala6.ro sau puteţi scrie la adresa de email palatulcopiilor6@dgaspc6.com.
 

Tag-uri Institutii: