Publicat: 21 Ianuarie, 2013 - 16:01
Share
Pentru ei, însă, instituţia oferă reprezentaţii în Sala Mare şi Studio

Opera Naţională Bucureşti a anunţat pe pagina sa de Facebook că accesul copiilor sub şase ani va fi interzis, începând din februarie.

"În vederea asigurării confortului spectatorilor din sala de spectacole, începând din data de 13 februarie 2013, nu mai este permis accesul copiilor sub vârsta de 6 ani la reprezentaţiile ONB, cu excepţia acelora dedicate lor, unde limita de vârstă este de 4 ani", a anunțat instituţia, pe pagina de socializare.

Singurele spectacole pentru cei mai mici de şase ani, potrivit conducerii instituţiei, sunt spectacolele pentru copii ale Operei Naţionale Bucureşti care au loc în Sala Mare. Printre acestea se numără "Motanul încălţat" de Cornel Trăilescu,  "Hänsel şi Gretel" de Engelbert Humperdinck, "Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici" de Cornel Trăilescu și "Spărgătorul de nuci" de Piotr Ilici Ceaikovski.

De asemenea, copiii mai mici de şase ani pot merge la Sala Studio la următoarele reprezentaţii: „Flautul fermecat" de Wolfgang Amadeus Mozart, „Cutia cu jucării" de Claude Debussy, „Camera copiilor" de Modest Petrovici Musorgski, „Harap Alb" (balet pentru copii, colaj muzical), „Crăiasa Zăpezii" (balet pentru copii, colaj muzical) și „Visul unei nopţi de vară" (balet pentru copii, colaj muzical).