Publicat: 16 Septembrie, 2013 - 15:00
Share

Costel, unul dintre pionierii stand-up-ului românesc, va deschide show-ul lui Dylan Moran, ce va avea loc la Cinema Scala din București. Dylan Moran, supranumit si “Oscar Wilde al comediei”, va ajunge pentru prima data in Romania pe 8 octombrie, show-ul fiind organizat de Livehouse Comedy.

 

Unul dintre primii reprezentanți ai mișcării de stand-up comedy din România, Costel Bojog și-a început cariera ca actor, imediat după absolvirea Universității Naționale de Teatru și Film din București. În 2004 a început să devină tot mai interesat de fenomenul stand-up comedy, alegând să-și dedice mare parte a timpului liber show-urilor organizate în cluburile de profil. Lucrurile au evoluat rapid, iar Costel a devenit unul dintre cei mai cunoscuți performeri ai genului, astfel că, în 2006, din hobby, activitatea de stand-up a devenit full time job cu nenumărate reprezentații în cluburi de specialitate și nu numai, devenind unul dintre rezidenții Club 99. Sketch-urile sale abordează teme dintre cele mai diverse, de la natura umană până la stereotipuri, tipologii, droguri, relații sau ironii ale vieții de zi cu zi, naturalețea cu care își dezvoltă subiectele și talentul narativ garantându-i succesul. Costel a susținut nenumărate show-uri, atât în cluburi, săli de spectacole, cât și în cadrul unor evenimente corporate, având inclusiv câteva turnee naționale la activ. Costel este o prezență constantă și pe marele ecran, actorul putând fi văzut și în distribuția unor filme ca “4 luni, 3 săptămâni și 2 zile” sau “Amintiri din epoca de aur”, ambele premiate în cadrul festivalului de film de la Cannes.

Pe 8 octombrie, Costel va fi prezent în deschiderea show-ului pe care Dylan Moran, “cel mai bun performer de stand-up comedy în viață", după cum îl descriu jurnaliștii de la Le Monde, îl va susține în premieră în România, pe scena Cinematografului Scala din București. Biletele sunt disponibile la prețul de 125 de lei pe myticket.ro, evenimentul fiind organizat de Livehouse Comedy.