Publicat: 5 Decembrie, 2014 - 11:40

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea "va face un pas în spate" la congresul de anul viitor, a a preciat, vineri, europarlamentarul PSD Cătălin Ivan.

"Eu cred că domnul Dragnea va face un pas în spate. Deocamdată, am votat cu toţii că trebuie să rămână la conducerea partidului până la congres, dar nu cred că domnul Dragnea poate genera un proiect nou pentru PSD, pentru că este un om politic care a condus PSD-ul foarte mulţi ani (...). A avut toate posibilităţile din lume să reformeze PSD-ul şi să-i dea un suflu nou", a declarat Ivan la RFI.

Ivan fost întrebat dacă l-ar vrea pe Victor Ponta în continuare preşedinte al PSD şi a răspuns: "Din câte-l ştiu pe domnul Victor Ponta şi-l ştiu de foarte-foarte mulţi ani, sunt convins că sunt şanse mici să candideze în martie. (...) Dar şi acum, şi-a depus mandatul la Comitetul Executiv, noi am insistat să rămână în fruntea partidului până la congres, noi am votat în unanimitate să rămână premier, pentru că sunt foarte multe lucruri pe care le-am promis românilor şi trebuie să ne ţinem de cuvânt".