15 august 2022

Creşă de vară pentru copiii din Sectorul 3

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primăria Sectorului 3 oferă părinţilor posibilitatea ca, începând cu luna august, să îşi înscrie copiii antepreşcolari la creşa de vară. Înscrierea se realizează online, în data de 14 iulie 2022, printr-o solicitare transmisă pe e-mailul crese@dgaspc3.ro, pentru care nu există un tipizat. Subiectul e-mailului trebuie să conţină numele şi prenumele antepreşcolarului.

Precizăm faptul că, în acest an, Creşa Greieraşul (str. Marin Pazon nr. 2B) este unitatea care va asigura programul de vară, începând cu 1 august, pentru copiii aflaţi în evidenţele tuturor creşelor din subordinea DGASPC Sector 3 în anul şcolar 2021 – 2022 şi care au încheiate contracte de servicii pentru anul şcolar în curs.

Numărul de locuri disponibile este corelat cu capacitatea unităţii, respectiv 185 de locuri.

Pentru aprobarea solicitărilor de înscriere a copiilor în cadrul creşei de vară, criteriile de admitere sunt reprezentante de:

– data şi ora primirii e-mailului pe adresa crese@dgaspc3.ro, corelate cu numărul de înregistrare;

– existenţa unui contract de servicii pentru anul şcolar 2021 – 2022 semnat între părinţi/reprezentanţi legali şi creşele din subordinea DGASPC Sector 3.

Solicitările de înscriere care vor fi transmise înainte sau după data menţionată (14 iulie 2022, interval orar 08:00 – 16:00) nu vor fi luate în considerare.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute pe site-ul DGASPC Sector 3,

https://dgaspc3.ro/stiri/%e2%80%a2-procedura-de-inscriere-a-copiilor-la-cresa-de-vara-din-subordinea-d-g-a-s-p-c-sector-3-pe-parcursul-lunii-august-2021/.

sursa foto Primăria Sectorului 3