Publicat: 11 August, 2016 - 08:43
Share

Fostul șef al Partidului Național Liberal, Crin Antonescu a confirmat faptul că liderii PNL îl vor reîntors în politică, însă precizează că nu mai este interesat de acest aspect.

„Nu mă interesează un nou mandat de parlamentar. Nu mai vreau să candidez și să mai intru în viața politică. Sunteți exasperați că unii politicieni nu vor să se retragă. Când unul dintre ei vrea să iasă din viața politică, vă întrebați că de ce pleacă. Domnul Atanasiu spune corect ce spune. Anumiți colegi m-au susținut să continuu, dar decizia mea e categorică și fermă. Se menține și va fi aplicată.

Colegii mei, extrem de prietenoși mi-au garantat susținerea pentru continuarea activității politice, dar nu îmi cer sfaturi. Eu nu am conformația unui sfătuitor. Eu am acționat când am fost om politic, dar nu am pretenția și dorința de a fi sfătuitor. O uzură există. Simt eu nevoia de ceva nou. Nu am spus că decizia mea a fost luată de ceva public. De doi ani de zile am primit îndemnuri să mă întorc. Sunt măgulit și încântat.", a spus Antonescu la RTV.

„Faptul că președintele Iohannis care e legat evident de PNL are o scădere în sondaje nu e deloc dramatic. În perioada următoare se pot întâmpla multe lucruri.", a mai spus Antonescu.