Publicat: 1 Septembrie, 2013 - 11:39

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că nu şi-a depus acum nicio candidatură, dar a susţinut în faţa tinerilor din USL că vrea să fie preşedintele României în orice condiţii, chiar dacă astrele şi astrologii arată că nu va fi aşa.

"Eu nu mi-am depus acum şi nu îmi depun acum nicio candidatura. Eu, pur şi simplu, nu vreau să fiu candidat. Vreau să fiu preşedintele României! Şi voi fi! Mă pregătesc pentru asta, dar nu electoral. Nu acum, mă pregătesc învăţând cu toată tinereţea pe care o mai am, pentru că sunt lucruri pe care nu le ştiu şi pe care va trebui să le ştiu şi să le fac atunci când voi fi preşedinte", le-a spus Antonescu tinerilor din USL.

Antonescu este convins ca va invinge destinul si ca va ajunge sa-i ia locul presedintelui Basescu la Cotroceni schimband radical profilul prezidential.

"Nimeni, nimeni, nici analiştii ghicitoare, nici ghicitoarele-analişti, nici astrologii, nici vrăjitorii nu vorbesc despre asta. Se ţin de mană şi spun apăsat ca pe o incantaţie «Crin Antonescu nu va fi niciodată preşedintele României». Alţii, să fim oneşti, prieteni de-ai noştri la fel de hotărâţi, afirmă «Crin Antonescu va fi cu orice preţ preşedintele României»", le-a transmis Antonescu tinerilor.

Preşedintele PNL le-a atras atentia tinerilor că nu este cazul să intre în rândul celor care se "văicăresc" de peste 20 de ani în România.

"De ce aţi intra în corul celor care se văicăresc şi nu văd nicio şansă pentru voi şi pentru această ţară? Nu aveţi niciun motiv, sunteţi tineri, sunteţi inteligenţi, sunteţi frumoşi, sunteţi curaţi încă şi mai ales sunteţi liberi, sunteţi liberi să gândiţi, sunteţi liberi să refuzaţi, sunteţi liberi să construiţi, sunteţi liberi să inovaţi, sunteţi liberi să vă asociaţi şi nu doar sunteţi liberi, aveţi ceva ce e numai al vostru. Bocitoarele acestei ţări se aşază la mesele la care ghicesc viitorul. Astrologi, probabil în curând vrăjitoare vor fi invitaţi să ne spună cine o să fie şi mai ales cine nu o să fie viitorul preşedinte al României", a mai declarat liderul PNL.