Publicat: 16 Aprilie, 2014 - 12:35
Share

BestMusic şi METALHEAD îi invită pe bucureşteni la Hard Rock Cafe, duminică, pe 27 aprilie, începând cu ora 21:30, la un concert cu Super Grupul format din Cristi Minculescu, Nuţu Olteanu (chitară - membru fondator IRIS) şi doi artişti de renume internaţional, Ken Sundberg – bass şi Anders Diephuis – tobe. 

Cei prezenţi la recital vor avea ocazia să asculte hituri IRIS cântate din nou de Cristi precum, "Cei ce vor fi", "Trenul fără naş", "Pe ape", "Doar pentru voi", "Lumina zilei", "Noaptea" sau "Strada ta", pe 27 aprilie, la Hard Rock Cafe.

Cristi Minculescu va cânta împreună cu Nuţu Olteanu, fondatorul IRIS, compozitor al primelor succese ale grupului şi chitarist solo în epoca de glorie absolută a trupei. Cei doi reînvie cei mai frumoşi ani de carieră petrecuţi împreună la începutul anilor ‘80 într-un proiect exploziv, o demonstraţie de pasiune şi virtuozitate artistică, susţinuţi de excepţionalii muzicieni suedezi Anders Diephuis (tobe) şi Ken Sundberg (bas). Repertoriul reuneşte piese antologice din patrimoniul IRIS, cât şi câteva preluări din istoria muzicii mondiale, reinterpretate cu măiestrie de cele două legende ale rock-ului românesc împreună cu “maşina de ritm” suedeză: AC/DC (Highway to Hell, Whole Lotta Rosie), Bad Company (Feel Like Making Love), Whitesnake (Gimme All Your Love), Led Zeppelin (Stairway To Heaven). 

Biletele pentru concertul Cristi Minculescu şi Nuţu Olteanu Super Group din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe iabilet.ro şi pe metalhead.ro/bilete/, în reţeaua de magazine UMAN din toată ţara (Bucureşti: Piaţa Romană, Str. George Enescu nr 30 la subsol şi în Băneasa Shopping City, la etaj), la Hard Rock Cafe şi, în ziua concertului, la intrare. Acestea costă 40 de lei - cu loc la masă - şi 60 de lei - VIP cu loc la masă în faţa scenei. 

Cumpărarea biletelor de pe iabilet.ro asigură automat şi rezervarea de locuri la masă, scăpându-i pe fani de drumul până la locaţie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se alocă în funcţie de cumpărarea biletelor, aşa că cei interesaţi sunt sfătuiţi de organizatori să se grăbească pentru a prinde cele mai bune locuri. 

Pe iabilet.ro se pot comanda atât bilete în format electronic (print @ home - plătind cu cardul online sau cu Paypal, se primesc biletele pe mail apoi sunt printate sau venind cu smartphone-ul sau tableta la intrare), cât şi bilete în format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, cei interesaţi pot contacta organizatorii la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:30 si 18:30, de luni pana vineri). 

Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts – bestmusic.ro