Publicat: 25 Iulie, 2018 - 12:40

Începând cu jumătatea lunii iulie, Cristian Berea este noul Channels Director al companiei Xerox România Echipamente și Servicii, înlocuind-o pe Francisca Hogescu-Lebrun, care a preluat la rândul său funcția de Country General Manager al companiei la începutul lunii iulie. 
În noua sa funcție, Cristian Berea este responsabil de coordonarea întregii rețele de parteneri și reselleri Xerox, precum și de activitățile desfășurate prin canalele de vânzări indirecte de echipamente și servicii. 
„Preluarea de noi responsabilități este întotdeauna o provocare și o ocazie de a-ți depăși limitele și sunt sigur că alături de o echipă de specialiști atât de bine pregătiți precum sunt colegii mei voi îndeplini cu succes obiectivele pe care le implică noul rol,” afirmă Cristian Berea. „Lucrez de peste 11 ani cu partenerii și resellerii Xerox România și voi continua în noul rol să contribui la diversificarea rețelei de parteneri și la dezvoltarea business-ului desfășurat prin intermediul canalelor de vânzări indirecte.”
Cristian Berea s-a alăturat echipei Xerox în 2007 pe poziția de Channel Trainer & Reseller Development Manager. În 2010 a fost numit Business Partner Manager pe zona de Est a țării în cadrul departamentului de vânzări indirecte (GMO). În 2016 a fost promovat în funcția de GMO Sales Manager, ocupându-se de coordonarea echipei de Business Partners Managers pentru partenerii strategici, iar, începând cu 2017, a coordonat întreaga echipă de BPM pentru rețeaua de parteneri.
Cristian a absolvit Universitatea Politehnica din București, specializarea Microelectronice, și a urmat un program de masterat în Marketing Internațional la Academia de Studii Economice din București. De asemenea, a participat la numeroase conferințe, training-uri și cursuri de dezvoltare profesională.
Despre Xerox
Xerox este unul dintre liderii tehnologiei care inovează modul în care lumea comunică, se conectează și lucrează. La Xerox, înțelegem care este esența transmiterii informației și toate formele pe care le ia aceasta. Susținem integrarea hârtiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerința în creștere pentru mobilitate și la nevoia interconectării sferei profesionale cu cea personală. În fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare și soluțiile inteligente pentru locul de muncă ajută utilizatorii să comunice și să lucreze mai eficient. Aflați mai multe pe www.xerox.com.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: