Publicat: 9 Decembrie, 2015 - 19:59
Share

Cristian Bușoi este candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, în urma unui vot unanim, de miercuri, al organizației București.

"A fost o desemnare a PNL București, în urma unui vot unanim. E o propunere pe care și-o asumă. Zilele următoare venim cu soluții la problemele cu care se confruntă bucureștenii, iar în cursul lunii ianuarie, probabil,  organizația București va desemna candidații la cele șase sectoare. Vom veni în fața bucureștenilor ca o echipă de candidați pentru a-i convinge că lucrurile pot fi gestionate cu mai multă implicare, transparență", a explicat liberalul într-o intervenție telefonică pentru la B1 TV.

În ceea ce privește propunerile pentru sectoare, Bușoi a spus că "vor fi analizate în săptămânile următoare. Am avansat a doua jumătate a lunii ianuarie pentru a fi un calendar realist. Sunt convins că multe dintre numele vehiculate se vor regăsi ca decizie finală a PNL".

"Deciziile se iau în cadrul organizației București și sunt validate de biroul politic național. Bucureștiul are un statut aparte, dar deciziile trebuie validate de conducerea centrală", a adăugat liberalul.

Întrebat ce se întâmplă cu cei care și-au pus bannere prin oraș înainte de nominalizare, Bușoi a precizat că "nu trebuie să le scoată. Faptul că s-au manifestat ca posibili candidați, că au încercat să se facă cunoscuți, să transmită un mesaj, e un fapt pozitiv".