29 iunie 2022

Cristian Diaconescu: Nu ai făcut decât să-ţi arăţi neputinţa

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Fostul preşedinte al PMP Cristian Diaconescu a transmis, joi, după ce a fost exclus din partid, că va continua „proiectul politic care va da viitorul preşedinte al României în anul 2024”.

„Nu ai făcut decât să-ţi arăţi neputinţa. Aţi încercat să nenorociţi un proiect, singura variantă viabilă pe partea dreaptă, Partidul Mişcarea Populară. Cine a dat comanda?! Foarte curând opinia publică din România va afla. Azi, când vedeţi că legea este doar de partea noastră, singura atitudine şi unicul argument pe care le aveţi în vedere sunt acelea care ţin de intimidare, a mea, a colegilor, a şefilor de organizaţii care nu s-au asociat proiectului prin care aţi dorit distrugerea acestui partid, a aleşilor locali care zilnic sunt ameninţaţi cu pierderea funcţiilor pe care le-au dobândit prin meritele lor, pentru că au convins comunităţile în ceea ce priveşte valoarea Partidului Mişcarea Populară la nivel local şi central. Modalitatea de adresare a dumneavoastră şi a acoliţilor dumneavoastră a făcut ca în trecut Partidul Mişcarea Populară să rămână premeditat, reţineţi premeditat, în afara Parlamentului României, iar azi să pretindeţi un nou început plecând de la marja de eroare în care se afla PMP, de 1%”, a scris Cristian Diaconescu pe Facebook.

Miercuri, preşedintele PMP, Eugen Tomac, a anunţat, pe Facebook, excluderea din partid a fostului lider Cristian Diaconescu.