26 mai 2022

Cristian Diaconescu (PMP): Avem nevoie de un Guvern nou

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Coaliţia de guvernare PNL-USR-UDMR dovedeşte imaturitate şi inadecvare. În plină criză pandemică, când România a intrat în valul 4,iar numărul infectărilor creşte de la zi la zi, în plină criză socială, când oamenii au început să plătească facturi mai mari la utilităţi, când observăm o creştere a preţurilor la produsele de bază, coaliţia de guvernare reuşeşte să mai creeze o criză ţării, o criză politică. Orice criză politică aduce instabilitate, sperie investitorii externi, creează impredictibilitate pentru mediul de afaceri.

În acest moment, credibilitatea acestei coaliţii a ajuns într-un punct critic. Românii au sperat ca după regimul Dragnea, să intrăm într-o perioadă de construcţie, de pace socială, cu politici publice coerente şi cu o guvernare responsabilă. Coaliţia PNL-USR dovedeşte contrariul.

PMP face apel la responsabilitate. Această coaliţie a demonstrat că este incapabilă să guverneze. Preşedintele României împreună cu liderii partidelor parlamentare trebuie să găsească o soluţie pentru ca ţara să fie bine guvernată, în folosul cetăţenilor.

Avem nevoie de un guvern nou, responsabil, de un premier integru şi capabil, care să îşi înţeleagă cu adevărat rolul pe care îl are.

România trebuie guvernată bine! Românii trebuie respectaţi. Această coaliţie a demonstrat exact contrariul. De aceea, trebuie să plece!