22 octombrie 2021

Cristian Popescu Piedone a dărâmat o construcție ilegală unde se consumau droguri

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În urma mai multor sesizări, societatea de salubrizare a Primăriei Sectorului 5 s-a deplasat pe strada Radu Constantin, la numărul 21, unde, în spatele blocului, se afla ascunsă de un morman de deşeuri şi o construcţie ilegală în care se consumau droguri.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a coordonat din teren acţiunea de ecologizare, dar şi pe cea de demolare a construcţiei ilegale, fief al consumatorilor de droguri. Astfel, edilul s-a asigurat că acea zonă nu va mai putea fi folosită de persoanele care consumă substanţe interzise şi că liniştea şi siguranţa locatarilor din zonă nu vor mai fi perturbate.

Tot în urma unor sesizări, edilul s-a deplasat cu echipa Primăriei pe strada Toporaşi, la blocul nr. 1, unde tencuiala unui balcon ameninţa siguranţa trecătorilor, chiar la intrarea în bloc. În urma acţiunii, tencuiala balconului a fost dată jos, iar zona a fost asigurată, astfel încât trecătorii şi locatarii blocului să poată circula în siguranţă. De asemenea, Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a lăudat locatarii pentru felul în care îşi gospodăresc spaţiile verzi din jurul blocului. El i-a asigurat de tot sprijinul necesar, inclusiv cu materialele de care au nevoie pentru a-şi întreţine şi înfrumuseţa grădinile.

„De Ziua Pământului, trebuie să conştientizăm că toţi suntem responsabili când vine vorba de protecţia şi menţinerea unui mediu curat, pe care să-l lăsăm moştenire generaţiilor viitoare. În calitate de primar al Sectorului 5 mi-am luat angajamentul de a conduce această luptă împotriva poluării şi a celor care o produc. Împreună cu voi, cetăţenii, vreau să schimbăm radical faţa acestui sector. Curăţarea şi modernizarea Sectorului 5 continuă!”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.